Υπηρεσίες & Δραστηριότητες:
Tours

Τουριστικές Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Το τουριστικό γραφείο μας σας παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών ώστε να εξυπηρετηθείτε με τον βέλτιστο τρόπο από την στιγμή που θα φτάσετε στο νησί. Αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε κατά την διαμονή σας στην Κρήτη, από την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι έως την ενοικίαση οχημάτων και σκαφών παντός τύπου

Ενοικιάσεις Οχημάτων στην Κρήτη

Οι ενοικιάσεις οχημάτων όπως αυτοκίνητα, σκάφη και ελικόπτερα αποτελούν βασικό μέρος των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει το γραφείο μας. H Κρήτη αποτελεί ένα μεγάλο νησί με αμέτρητες ομορφιές που προσφέρει στον επισκέπτη μια ευρεία ποικιλία εμπειριών και δραστηριοτήτων. Προκειμένου να μπορέσετε να περιηγηθείτε σε αυτές θα χρειαστείτε ένα μεταφορικό μέσο. Ακόμη λοιπόν και αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε το νησί μας χωρίς το δικό σας όχημα, εμείς θα φροντίσουμε ώστε να βρούμε το πλέον  κατάλληλο βάση των δικών σας αναγκών.

 

Υπηρεσίες μεταφοράς

Είτε ταξιδέψετε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο η CretaNostalgia μας αναλαμβάνει την μεταφορά σας από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο με τον πλέον άμεσο και ασφαλή τρόπο. Η συνεργασία μας με έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο των μεταφορών, θα διευκολύνει την έγκαιρη μεταφορά σας στο σημείο που επιθυμείτε. Είτε θέλετε να μεταβείτε στο δωμάτιο ή τη βίλα σας, είτε θέλετε να επισκεφτείτε τις δημοφιλέστερες παραλίες και αξιοθέατα του νησιού, είμαστε εδώ για να καλύψουμε με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες σας.

Μαγευτικές Εμπειρίες

Η βασική φιλοσοφία που διακατέχει το τουριστικό γραφείο μας είναι να προσφέρει μια μαγευτική ταξιδιωτική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη της Κρήτης. Αυτός είναι και ο λόγος που στα πλαίσια των υπηρεσιών μας έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξαιρετικές προτάσεις όπως “Οινογευσία”, “Ελαιογευσία” καθώς και πολλές ακόμη μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

 

Διοργάνωση Εκδηλώσεων παντός τύπου

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια εκδήλωση για τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας, ή πάρτι με ιδιωτικό σεφ ή  catering, έχουμε επίσης την λύση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη διοργάνωση της εκδήλωσης ή του πάρτι σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ικανοποίηση για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

Δραστηριότητες στην Κρήτη

Βασικό μέρος των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει η Creta Nostalgia είναι οι διάφορες δραστηριότητες στην Κρήτη. Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν μαγευτικές αποδράσεις στην θάλασσα ή το βουνό και την επίδοση στα πιο δημοφιλή σπορ.

Γιατί να επιλέξετε την Creta Nostalgia

 

Η πολυετής μας εμπειρία στον χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών, μας βοήθησε να αναπτύξουμε συνεργασίες με τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στου νησιού. Αυτομάτως αυτό συνεπάγεται ότι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.Το προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να σας παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες και προτάσεις ώστε να μετατρέψουν την επίσκεψή σας στην Κρήτη σε μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας.

Εν κατακλείδι, χάρη στα ολοκληρωμένα πακέτα τουριστικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγχώνεστε για τις προετοιμασίες του ταξιδιού σας. Αφήστε όλο το κουραστικό μέρος στους έμπειρους επαγγελματίες μας.

Οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών, την οποία θα αναπολείτε και θα νοσταλγείτε για μια ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στις επιμέρους σελίδες του ιστοτόπου μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς στην Creta Nostalgia θα χαρούμε ιδιαίτερα να συμβάλουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι για τις διακοπές σας.