from 210€
Ερώτηση

Εξερευνήστε την Νότια Κρήτη

Χωρίς βαθμολογία
Διάρκεια

7 - 8 Ωρες

Είδος

Ημερήσια

Αρ. Ατόμων

8 Ατομα

Γλώσσες

___

Περίληψη

Αυτή η εκδρομή συνδυάζει στεριά και θάλασσα, απέραντη φύση και τις πιο δημοφιλείς ανοιχτές θάλασσες και παραλίες του Νότου.
Οδηγώντας προς την Χώρα Σφακίων, φτάνουμε στο υψηλότερο σημείο της διαδρομής όπου μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα στο φαράγγι και τη θάλασσα. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε προς το λιμάνι των Σφακίων όπου ξεκινάει η θαλάσσια περιήγησή μας.
Πρώτη στάση στην παραλία Γλυκά Νερά, μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στην περιοχή. Εάν σκάψετε στην παραλία, πιθανότατα θα βρείτε γλυκό νερό που προέρχεται από τα Λευκά Όρη λόγω της τήξης του χιονιού, το οποίο τροφοδοτεί τις υπόγειες θαλάσσιες διαδρομές. Το γεγονός αυτό είναι ο λόγος που η παραλία πήρε την ονομασία Γλυκά Νερά και απόδειξη αυτού είναι τα δέντρα που αναπτύσσονται κατά μήκος της παραλίας.
Επόμενη στάση τα Μάρμαρα, ένας καταπληκτικός απομονωμένος μικρός βοτσαλωτός κόλπος κοντά στην έξοδο του επιβλητικού φαραγγιού της Αράδενας. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους πολύχρωμους βράχους και τις θαλάσσιες σπηλιές, που αποτελούν το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τόπου.
Θα περάσετε λίγο χρόνο εκεί και στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στην παραλία του Λουτρού.
Στην περιοχή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες όπως κανό , καγιάκ κωπηλασία κλπ. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το γεύμα σας σε μια από τις παραθαλάσσιες ταβέρνες.

Itinerary

Συμπεριλαμβάνεται / Δέν Συμπεριλαμβάνεται

  • Μεταφορά μέσω στεριάς και θάλασσας, οδηγός, εμφιαλωμένα νερά.
  • Άλλες δραστηριότητες (κανό, καγιάκ, κωπηλασία κλπ.), γεύματα, ποτά και προσωπικά έξοδα.

Τοποθεσία περιήγησης

Κριτικές

0/5
Χωρίς βαθμολογία
Βασισμένο σε 0 Κριτικές
Εξαιρετικό
0
Πολύ καλό
0
Μέτριο
0
Κακό
0
Πολύ κακό
0
Εμφάνιση 1 - 0 of 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

Από 210€

Ερώτηση